VUOKATIN SEIKKAILUPUISTOSSA

Meillä oli tässä kiva sunnuntaipäivä, kun kävimme pitkästä aikaa lapsien kanssa ihmisten ilmoilla ja suuntasimme koko perhe Vuokatin seikkailupuistoon. Keli oli mitä mainioin, sillä helle oli helpottanut ja taivaalla oli hieman pilviäkin suojaamassa pahimmalta porotukselta. Mainio ulkoilupäivä siis lasten kanssa!

Olen aiemminkin käynyt seikkailupuistossa katsomassa, kun sukulaislapset seikkailevat siellä mutta omien lasten kanssa tämä oli ensimmäinen kerta. Odotinkin mielenkiinnolla, millaiset lastenradat siellä on ja mitä meidän tirppa niistä tuumaa. Hän oli tietysti innoissaan ja odottanut koko aamupäivän, milloin pääsemme seikkailemaan. Nuorimmainen 1-vuotias ei puolestaan vielä hirveästi tajunnut mikä on homman nimi.

Tirppa kävi isänsä kanssa pukemassa valjaat ja kypärät ja oli täpinöissään, kun odotimme turvallisuuskoulutusta. Siinä kerrottiin seikkailupuiston säännöt: tärkein niistä oli se, että valjaissa on kaksi lukkoa, joista toisen on aina oltava kiinni vaijerissa, kun toista lukkoa siirretään vaijerista toiseen, ja ohjeistettiin lastenradat, joille pienet seikkailijat pääsivät seikkailemaan. Radoille suuntasikin innokkaiden lasten lauma vanhempien valvonnassa.

Meillä oli kyllä valtavan hauskaa seikkaillessa monipuolisia ratoja pitkin ja puolitoista tuntia hujahti hetkessä. Lastenradoillakin oli monen tasoisia esteitä. Osa oli sellaisia, että 3.5-vuotias selvitti ne leikiten mutta toiset taas osoittautuivat vielä liian haastaviksi. En kyllä tiedä olisinko itsekään selvinnyt kaikista! Liukuvaijerit olivat meidän suosikkeja.

Joimme välillä pillimehua ja olisimme olleet puistossa vielä pidempäänkin mutta lännestä lähestyvä ukkosrintama alkoi nousta päälle. Miehelläni oli vainukoiran tarkka haisu, milloin meillä oli aika lähteä, ja ensimmäiset pisarat satoivat päällemme juuri, kun pääsimme autolle.

Voin kyllä lämpimästi suositella Vuokatin seikkailupuistoa lasten kanssa! Meillä oli mukava ja vähän erilainen aamupäivä ja tirppa oli hikimärkä kaikesta rimpuilusta, kun palautimme varusteet. Seikkailu on näköjään myös varsin hyvää kuntoilua! Katselimme mieheni kanssa aikuisten ratoja sillä silmällä ja mietimme, että noita pitäisi käydä joskus itselläkin kokeilemassa.

Saa nähdä joko sinne innostuisi tänä kesänä!

-Satu

Jaa tämä postaus:

Osallistu keskusteluun:

SINUA VOISI MYÖS KIINNOSTAA: