NUORTEN PALAUTETTA KAIVATAAN!

Olemme viime aikoina etsineet aktiivisesti nuoria esilukijoita kommentoimaan Elämänohjeita nuorelle -kirjamme tekstiä. Jos olet 15–19-vuotias nuori, ja sinua kiinnostaisi kommentoida kirjan käsikirjoitusta, laita meille viestiä osoitteeseen kaamoskuutamolla@gmail.com. Otamme vastaan myös ilmiantoja vanhemmilta, jos kotonasi hiippailee kyseiseen ikäryhmään sopiva nuori. Kaikki palaute otetaan ilolla vastaan, sillä olisi mahtava sanoa, että nuoret ovat olleet mukana tekemässä tätä kirjaa ja heidän ajatuksiaan on kuultu.

Olemme saaneet jo jonkin verran nuorten palautetta ja on ollut tosi kiva kuulla, millaisia ajatuksia teksti herättää. Kirjassa on yksi runo, josta moni on tykännyt, ja kirjaan on toivottu lisää runoja. Minä olen huono keksimään runoja tarpeeseen, ennemmin ne tulevat mieleeni silloin kun tulevat eivätkä silloin kun niitä kaipaisin. Olen kuitenkin tässä viime päivien aikana onnistunut kirjoittamaan joitakin runoja, jotka sopisivat kirjan teemaan.

Tässä yksi, joka voi päätyä kirjan sivuille, minulle harvinaisesti siinä on jopa hieman huumoria mukana:

Kerro mulle

Kerro mulle: sä pärjäät
Kun lähden maailmalle
Kerro mulle: oot rakas
Kun melkein jään auton alle
Kerro mulle: oot paras
Kun reputan pääsykokeesta
Kerro mulle: sä osaat
Kun nostat mut ylös joesta

Kertojana peili tai sinä
lapsuuden kaveri, äiti tai isä
Tärkeintä on, että tiedät sen
Oot arvokas, ihana, ihmeellinen

Toivottavasti saamme vielä lisää palautetta ja pääsemme editoimaan käsikirjoitusta sen pohjalta. Jos kiinnostuit ja haluat mukaan kommentoimaan kirjaa, laita rohkeasti viestiä! Kiitos!

-Satu

Jaa tämä postaus:

Osallistu keskusteluun:

SINUA VOISI MYÖS KIINNOSTAA: