VAUVAN KANSSA KIRJOITTAMINEN

Meidän uutukainen syntyi elokuun puolessa välissä ja tässä on nyt tutustuttu ja haettu toimivia rutiineja. Onneksi vauva on ollut hyvä uninen tapaus, vaikka mitään kovin selkeää aikataulua meille ei ole vielä muodostunut. Eiköhän se ala tästä vähitellen löytyä.

Vauvan kanssa kirjoittaminen.

Olen onnistunut kirjoittamaan jonkin verran vauvan aamu- ja päiväunien aikaan. Hän on vielä aamuisin niin uninen, että nukkua tuhistelee vieressäni sohvalla, kun naputtelen konetta. Päivissä on eroja ja välillä on ollut levottomampaa, välillä taas on nukuttu kiltisti monen tunnin päikkärit. Hän selvästi tykkää olla sohvalla lähellä ja rauhoittuu, kun silittelen pientä untuvapäätä.

Vauvan kanssa kirjoittaminen.

En kuitenkaan ole vielä jatkanut kuudennen kirjan parissa, vaan olen kommentoinut Satun ensimmäisen kirjan editointia ja tehnyt tekstejä Virtuaaliseen KIRJOITTAJA-tapahtumaan. Toivon kuitenkin, että pystyisin jatkamaan kuudetta kirjaa, kunhan meille muodostuu jonkinlaiset rutiinit. Jotenkin raakatekstin tuottaminen on paljon vaikeampaa kun valmiin tekstin kommentoiminen/muokkaaminen. Se vaatii enemmän rauhallista aikaa – niitä aamun hiljaisia hetkiä kahvikupin kanssa.

Mutta olen onnellinen, että olen päässyt jo kirjoittamaan! Etukäteen vähän jännitti, millainen tämä uusi tulokas onkaan ja tarvitseeko kirjoittamisesta edes haaveilla… Toivotaan että tämä sama meno jatkuu!

Vauvan kanssa kirjoittaminen.

Ihana kun on syksy ja pimeät yöt. Odotan jo kovasti sitä, että arki asettuu uomiinsa ja pääsen fiilistelemään niitä ihania hämäriä aamuhetkiä, kun kuuma kahvi höyryää kupissa ja saan seikkailla kirjamaailmassa pienokaisen nukkuessa pitkiä aamu-unia (tästä saa ainakin haaveilla <3).

Antoisia kirjoitushetkiä kaikille!

– Sanna

Jaa tämä postaus:

Osallistu keskusteluun:

SINUA VOISI MYÖS KIINNOSTAA: