JOULUKUUN PAKETOINTI JA TAMMIKUUN SUUNNITELMAT

Joulukuu vilahti ohi yhdessä silmänräpäyksessä ja samalla saamme hyvästellä myös vuoden 2019 ja toivottaa uuden vuoden 2020 tervetulleeksi! Se onkin uuden vuosikymmenen alku ja saa nähdä mitä kaikkea se tuokaan tullessaan.

Tonttu ja glögikuppi sommitelma.

Blogin tapahtumat:

Joulukuu oli ensimmäinen kokonainen kuukausi, kun tämä meidän blogi on ollut elävänä netissä ja meillä oli kiireistä aikaa jouluisten postausten kanssa. Halusimme kertoa meidän jouluperinteistä ja asioista, jotka joulussa ovat meille rakkaita, joten tekstejä sai olla kirjoittamassa ja valokuvia ottaa tiuhaan. Olikin kiva huomata, että postauksille on myös ollut lukijoita! Kaikkiaan postauksia kertyi joulukuussa 17 kappaletta.

Joululaulu sommitelma.

Valokuvausreissut:

Toiveilla on usein tapana toteutua ja Satu pääsi kuvaamaan sitä meidän hehkuttamaa helmiäispilveä! Tai oikeastaan helmiäisruskoa. Sanna oli vihreä kateudesta, kun hän katseli sitä punahehkuista taivaanrantaa omakotitaloalueen reunamilla. Tästä on tulossa postaus tammikuussa, joten pääsette tekin ihailemaan tuota näytelmää. Joulukuun sää oli todella pilvinen eikä tähtitaivasta tai revontulia tarvinnut olla kuvailemassa. Sanna kävi mökillä joululoman aikana ja pääsi siellä vähän kuvaamaan aamutaivaan tähtiä sekä kaunista pakkasaamun usvaa, joka levittäytyi peltojen ylle. Muuten valokuvausrintamalla on ollut hiljaista.

Harmaa talvinen maisema.

Mitä kuului kirjoitusrintamalle?

Kirjoitusrintamalla Sanna sai kirjoitettua viidennen kirjan loppuun. Saimme myös viettää yhden päivän mökkeillen kolmestaan Satun ja tirpan kanssa, ja meillä oli mukavasti aikaa ulkoilla ja tehdä kirjasuunnitelmia rauhassa, sekä tietysti juoda tolkuton määrä teekupposia suunnittelun lomassa. Joten kunhan tästä päästään taas vahtiin, niin kyllä ne kirjakuviot alkavat edistymään!

Tietokone ja kirjoitusvihko pöydällä.

Mitä suunnitelmia on tammikuulle?

Blogissa: Tammikuussa aiomme palata takaisin meidän alkuperäiseen postaussuunnitelmaan, eli julkaisemme kirjoitusaiheisen tekstin tiistaina ja valokuvausaiheisen torstaina. Sunnuntaina tulee myös joku teksti, jonka aihe vaihtelee tilanteen mukaan. Toivottavasti saisimme tehtyä kivoja retkiä lasten ja kameroiden kanssa, niistä olisi mukava kirjotella!

Kirjoitusvihko ja kynttiläkippo sommitelma.

Valokuvaus: Toivomme todella, että pääsisimme kuvaamaan revontulia! Niitä ei ole näkynyt marras- tai joulukuussa ja tuntuu että meidän taivastelutekstimme kaipaisivat kovasti uusia revontulikuvia! Ja täytyy ylipäätään toivoa, että taivas edes välillä selkenisi, sillä on ollut niin pilvistä, että tähtien tai kuun kuvaamisesta on saanut vain haaveilla! Eli tähtikirkkaita öitä ja revontulia meille, kiitos!

Tähtitaivas.

Kirjoitus: Tammikuun aikana on tarkoitus aloittaa kuudes kirja. Satu yrittää käydä ensimmäisen kirjan läpi ja saada sitä taas hiottua parempaan kuntoon. Olisi myös hyvä, että ehtisimme lukemaan muita YA-genren kirjoja, sillä niistä saa ammennettua paljon myös omaan kirjoittamiseen. Otammekin molemmat tavoitteeksi lukea ainakin kaksi kirjaa tammikuun aikana. Yritämme myös jakaa meidän kirjoitustunnelmia sosiaalisessa mediassa, joten kannattaa seurata kaamoskuutamolla-instagram tiliä!

Kahvikuppi ja tietokone sommitelma.

Lopuksi haluamme toivottaa ihanaa ja railakasta uutta vuotta 2020! Olkoon se täynnä onnen murusia, lämpöisiä hetkiä ja helliä rutistuksia.

– Satu ja Sanna

Jaa tämä postaus:

Osallistu keskusteluun:

SINUA VOISI MYÖS KIINNOSTAA: