KAKSI VUOTTA BLOGGAAMISTA

Aika lailla kaksi vuotta julkaisimme ensimmäisen postauksen ja siitä lähtien olemme kertoneet täällä ajatuksiamme kirjoittamisesta, jakaneet valokuvia Kainuusta sekä pieniä hetkiä meidän arjesta ja puuhista lasten kanssa. Tämä blogi on tullut osaksi meidän arkea, se motivoi kirjoittamaan ja tarttumaan kameraan ja löytämään mainitsemisen arvoisia aiheita ihan tavallisesta elämästä.

Usvainen aamu.

Blogin pitäminen on yleensä hauskaa ja tämä on tuonut kivaa tavoitteellisuutta lapsiarkeen. On mukava kirjoittaa, löytää asioita kiinnostavat puolet ja miettiä kuinka ne esittäisi tekstissä. Valokuvien kautta saa hakea teksteihin visuaalisuutta, harjoittaa luovaa puolta ja kokeilla erilaisia valokuvausaiheita.

Vaikka bloggaaminen on kiva harrastus, se voi välillä olla myös stressaavaa. Varsinkin silloin, jos lapsilla on huonompi kausi nukkumisen kanssa tai on paljon muutakin tekeillä. Silloin voi olla vaikea löytää aikaa kirjoittamiselle tai valokuvaamiselle ja tekstit jäävät pintapuoleisiksi.

Syksyinen järvimaisema.

Tässä kahden vuoden aikana myös meidän kirjoitusprojektimme ovat kasvaneet ja niillekin pitäisi löytää aikaa tässä lapsiarjen keskellä. Kun lasten määrä kasvaa, sitä aikaa on vain koko ajan vähemmän, ainakin tässä vauva + leikki-ikäinen -vaiheessa. Ehkä parin vuoden päästä on jo hieman vapaampaa, kun sisarukset leikkivät keskenään.

Lasten kanssa ulkoilemassa.

Nyt aika ei riitä kaikkeen ja sen takia olemme päättäneet harventaa postaustahtia, sillä haluamme enemmän laatuaikaa kirjoittamiseen, eikä lasten kanssa vietetystä ajasta voi tinkiä. Olemme pitäneet kolmen postauksen viikkotahtia yllä kaksi vuotta. Nyt kokeilemme tehdä postauksia fiiliksen mukaan ja kirjoitamme tänne silloin, kun tuntuu että on jotain sanottavaa. Aiheet tulevat varmasti pysymään samoina mutta tahti on vain rauhallisempi.

Halloween kurpitsalyhty.

Nyt on saatu nauttia kurpitsalyhtyjen hämyisästä tunnelmasta ja pian saadaan nauttia kekrin ajasta. Sittenhän voi jo kaivaa joulukoristeet esille ja aloittaa joulun tunnelmaan valmistautumisen laulamalla lasten kanssa joululauluja.

Ihanaa syksyn jatkoa kaikille!

– Satu ja Sanna

Jaa tämä postaus:

Osallistu keskusteluun:

SINUA VOISI MYÖS KIINNOSTAA: