LEPPOISAA MARRASKUUN VIETTOA

Marraskuu on kääntynyt jo loppukuun puolelle ja ei voi kyllä kuin ihmetellä, miten tämä aika on taas vilahtanut niin vauhdikkaasti. Kohta saa ripustaa lapsille joulukalenterit seinälle ja miettiä mitä pientä kivaa sinne laittaisi aamujen iloksi.

Marraskuun tunnelmia.

Tämä marraskuu on ollut vähän rasittava, sillä aika on mennyt sairastellessa ja kotona ollessa. Oikeastaan jokainen perheestä on sairastellut jossain vaiheessa mutta toivotaan, että kun tästä flunssakierteestä nyt selvitään, niin joulukuussa saisimme sitten olla terveinä.

Vaikka marraskuu on ollut aika harmaa, hieman joulua on jo laitettu kotiin. Tontut ovat päässeet tutuille paikoilleen, ja typy on hoilannut kulkusia lähes joka ilta. Veikkaan että se kuuluu hoidossa heidän joulujuhlansa ohjelmistoon. Tapahtumiakin on riittänyt, kun vietettiin isänpäivää (me leivottiin typyn kanssa isänpäiväkakkua) ja ollaan päästy juhlimaan typyn ensimmäiset kaverisynttärit.

Tonttukoristeet esillä.

Onneksi harmaudessa on ollut vähän vaihtelua ja saimme nauttia muutamista kuulaista ja kirkkaista pakkaspäivistä. Täysikuun aikaan 19. päivä ihailimme typyn kanssa monena iltana kuun loistetta. Se olikin mukavaa, sillä tänä syksynä ei ole kovin montaa kertaa päässyt ulkoilemaan kuutamossa.

Lähes täysikuu.

Pakkanen raikastaa myös päivää ja piristää mieltä. On ollut kiva katsoa ulos, kun puut ja pensaat ovat kauniin kuurahunnun alla ja maassa on hieman valkoista. Toivottavasti saataisi pian myös vähän lunta maahan, sillä typy odottaa, että tulisin hakemaan häntä pulkalla hoidosta.

Ensilumien tunnelmaa.

Lintulauta on tietysti löytänyt tiensä keittiön ikkunan alle ja siellä on ollut melkoinen vilinä. Mietin että laittaisimme typyn kanssa bongausvihkon, johon voisimme laittaa aina ylös mitä lintuja laudalla on näkynyt. Siitä olisi hauska myöhemmin katsoa mitä on nähty.

Lintulauta esillä.

Hommasin keväällä loittorenkaat 50mm objektiiviin ja siitä tuli ihan kiva makrolinssi. Nyt olen odottanut, että pääsisin kuvaamaan kuuraisia kohteita ja olen jo käynyt testaamassa sitä muutaman kerran. Sain jopa jokusen kivan kuvan ja yritän tehdä niistä oman valokuvauspostauksen tässä lähiaikoina.

Makrolinssillä kuvaaminen.

Vauvan kanssa on mennyt kivasti. Hän oli pari viikkoa sitten aivan unelma vauva, joka vain nukkui ja hereillä ollessa ällisteli tyytyväisenä, kun puuhasin kotijuttuja. Viime viikko taas oli rasittavampi, rokotteiden saanti ja tiheänimunkausi taitavat vaivata, joten yöt ovat olleet rikkonaisempia ja myös päivällä häntä on pitänyt kannella tavallista enemmän. Toivon kuitenkin, että tämä on ohimenevä vaihe ja pian kunnon yöunet ja aurinkoiset päivät palaavat.

Leppoisaa marraskuun jatkoa kaikille!

– Sanna

Jaa tämä postaus:

Osallistu keskusteluun:

SINUA VOISI MYÖS KIINNOSTAA: