MARRASKUUN PAKETOINTI JA JOULUKUUN SUUNNITELMAT

On aika sanoa hyvästit marraskuulle ja ottaa avosylin vastaan joulukuun rauhaisa tunnelma. Marraskuu alkoi paukkupakkasissa. Me ehdimme jo täällä blogissakin riemuita siitä, miten ihanaa on, että marraskuussa on jo näin talvista. Mutta niin siinä tietenkin kävi, ettei loskakeleiltä vältytty vaan kuun puolen välin jälkeen ihana lumipeitto painui matalaksi ja plussakelit sulattivat nuhjuisen lumen olemattomiin. Onneksi loppukuusta taas pakastui ja saimme kauniin lumipeitteen takaisin!

Auringonpaiste pakkaslumen hehkussa.

Blogin tapahtumat:

Marraskuu oli ensimmäinen kokonainen kuukausi, kun kirjoitimme tätä blogia, ja tekstejä syntyi tasaisesti 3 kpl viikossa. Nyt joulun aikaan laitamme myös ylimääräisiä jouluaiheisia postauksia ja niistä ensimmäisen julkaisimme jo perjantaina. Kaikkiaan marraskuussa tekstejä kertyi 15 kappaletta.

Kirjasarjan kirjoittaminen.

Valokuvausreissut:

Marraskuun alussa Satu kävi kuvaamassa alkutalven pakkasia ja sai ikuistettua kauniin näytelmän kuurankukkien peittämällä jäällä. Seuraavina päivinä satoikin lunta ja tämä kevyen pakkaslumen verhoama maisema pääsi myös kuviin. Tästä on tulossa kuvauskertomusta myöhemmin. Puolen kuun jälkeen valokuvailu jäi vähiin, sillä keli oli lähinnä masentavan pilvinen, mutta silloin oli hyvä inspiroitua muiden kauniista valokuvista instagramissa. Siitä on tulossa postaus ensi viikolla. Sanna keskittyi kuvaamaan jouluisia sommitelmia tuleviin joulupostauksiin ja niitä näemme ensi kuussa.  

Kuurankukkien valokuvaaminen.

Mitä kuului kirjan kirjoitusrintamalle?

Täytyy sanoa, että aika huonoa. Meillä meni kaikki aika tämän blogin pystyttämiseen ja tekstien kirjoittamiseen. Toivotaan että joulukuussa pääsisimme taas kirjan kirjoitusjuttujen pariin!

Kirjasarjan kirjoittaminen.

Mitä suunnitelmia on joulukuulle?

Blogissa: Joulukuussa yritämme julkaista jouluaiheisen tekstin joka perjantai. Yhdessä niistä aiomme kertoa Kainuulaisista jouluruuista, ja sen tiimoilta joudumme varmaankin pitämään pikkujoulut, että saisimme syötävää kuvausrekvisiittaa. Jouluaatoksi suunnittelemme joulutervehdystä ja saa nähdä millainen siitä tuleekaan.  

Jouluherkuista nauttiminen ja valokuvaaminen.

Valokuvaus: Tarkoitus on käydä retkeilemässä lähimetsässä jouluisissa merkeissä sekä harjoitella jouluaiheisten sommitelmien valokuvaamista. Toivoisimme myös kirkkaita pakkasöitä, tuikkivia tähtiä sekä revontulien loimuntaa, että pääsisimme kuvaamaan talven kauneutta.

Kirjoitus: Tavoitteena olisi, että nyt kun blogi pyörii, voisimme palata kirjan kirjoitusprojektin pariin. Olisi ihana päästä taas seikkailemaan kirjamaailmaan ja miettimään sen juonikuvioita! Saa nähdä miten siinä käy!

Mukavaa joulun odotusta kaikille!

– Satu ja Sanna

Jaa tämä postaus:

Osallistu keskusteluun:

SINUA VOISI MYÖS KIINNOSTAA: