SYKSYINEN VIIKONLOPPU

Viime aikoina on saanut nauttia upeasta ruskasta ja kuulaista tyynen kelin päivistä mutta tajusin nyt viikonloppuna, että tuulisempien päivien myötä ruska on yhdessä hetkessä varissut ja maa on monin paikoin peittynyt keltaiseen lehtimattoon. Kävimme lasten kanssa ulkoilemassa ja eväsretkellä ja kuvasin samalla sitä, miten harjulla tiet olivat hauskan näköisiä lehtipeitossaan.

Keli olisi ollut mitä mainioin vähän pidempäänkin retkeilyyn ja olisi ollut ihana ikuistaa ruskan viime hetkiä valokuviin, mutta meillä on ollut kiirettä Virtuaalisen KIRJOITTAJA-tapahtuman järjestelyissä, ja sen takia käytin monet tovit viikonlopusta kirjoittamalla tiedotteita ja vastailemalla sähköposteihin.

Sannan vauvalla on ollut huonompi viikko ja myös minun taaperoni taitaa kärsiä hampaiden tulosta ja sen takia meillä on aivan liian vähän aikaa tehdä kirjoitusjuttuja. Se ärsyttää ja ahdistaa ja alkaa jopa stressata, koska tapahtumaan on enää pari viikkoa ja monta hommaa on vielä tehtävälistalla. Näistä voi tulla pitkät pari viikkoa, jos lapset jatkavat tähän malliin mutta parhaamme yritämme, että saamme järjestettyä taas kivan tapahtuman, joka tuo kirjoittajia yhteen! Sormet vain ristiin ja toivotaan, että lasten unet paranisi…

Vaikka tämä viikonloppu ei aivan ollut sellainen rentouttava syksyfiilistely, mistä yleensä nautin tähän aikaan vuodesta, oli siinä kuitenkin ihania hetkiä. Sain kuvattua koskea, josta purettiin hiljattain pato ja nyt sen vesi kuohui vapaana. Katsoin lasten kanssa, kuinka tuuli riisui koivujen ruskaa ja oranssit lehdet lentelivät maahan. Kävimme myös vielä lasten kanssa iltakävelyllä syksyisen raikkaassa ilmassa ja ihailimme kuinka se hehkui seepian värisenä.

Näiden hetkien virkistämänä kohti uutta viikkoa!

-Satu

Jaa tämä postaus:

Osallistu keskusteluun:

SINUA VOISI MYÖS KIINNOSTAA: