LOPPUKESÄN POIMINTOJA

Tänään on ollut kaunis ja kuulas loppukesän päivä. Minulla oli tarkoitus käydä kuvaamassa eräällä koskella, sillä se on ollut kuvauslistallani jo pitkään, mutta mieheni päivä venyi niin pitkäksi, että jokimaiseman sijaan päädyin kuvailemaan lasten kanssa soratiellä keskellä Kainuun korpea. Ei aivan sellaista mitä olin ajatellut eikä maisemaa voinut parhaassakaan tahdossa sanoa valokuvaukselliseksi mutta testailin mini-50 mm objektiivini makrokuvausominaisuuksia. Mitä loppukesän poimintoja kuviini siis tarttui?

Sienet ovat aina valokuvauksellisia loppukesästä, joten parempien kohteiden puuttuessa sommittelin otoksia sienistä ja sienirykelmistä.

Saniaiset ovat aina kauniita ja ikivihreitä kuvauskohteita. Näin loppukesästä sitkeät silmäruohot kukkivat tien pientareilla ja lehtevät isotalvikit muodostavat tiheitä kasvustoja.

Yritin etsiä syksyn värisiä kuvauksellisia lehtiä, mutta niitä oli ihmeen vaikea löytää vaikka syksyn väriä alkaa olla maisemassa jo runsaasti. Ehkei tänään kuvaus-flow ollut aivan parhaimmillaan.  

Vaikka kuvausretki ei ollut aivan sellainen kuin suunnittelin, sain sentään hieman ikuistettua loppukesän poimintoja luonnosta. Tavoite on kyllä päästä vielä sinne koskellekin kuvaamaan!

Raikkaita kuvaushetkiä!

-Satu

Jaa tämä postaus:

Osallistu keskusteluun:

SINUA VOISI MYÖS KIINNOSTAA: