PUUHAKKAAN PÄIVÄN PIKAINEN KUVAUSTUOKIO

Tulimme taas eilen illalla mökille ja tämä päivä onkin ollut täynnä ohjelmaa, kun mummu ja Satu tulivat lasten kyläilemään. Siinä onkin riittänyt jalkojen vilinää ja mustikkaisia käsiä, kun lapset ovat mummun kanssa käyneet poimimassa mustikoita. Olen koko päivän ajatellut, että olisi kiva ottaa kesän ensimmäisistä mustikkasaaliista kuvia, mutta sopivan välin löytäminen on ollut hieman haastavaa.

Mustikkasaalista.

Päivällä oli mukava, kun isosisko tuli miehensä kanssa kyläilemään. Söimme sitten kodassa makkaraa ja paistettuja perunoita. Mummu oli tehnyt jälkiruuaksi lettutaikinan ja kodan tulella paistetut pikkuletut maistuivat kaikille.

Kun aloimme lämmitellä saunaa, päätin että jos haluan saada niistä mustikoista kuvia, nyt olisi se hetki. Sadepilvet olivat väistyneet ja järvi hieman tyyntynyt. Täytin kuksan mustikoilla ja mallailin sitä kädessäni metsää vasten. Pidän kyllä näistä kuvista paljon. Niissä on kiva metsäinen tunnelma. Otin myös muutamia kuvia kannon päällä.

Kuksa ja mustikoita.
Kuksa ja mustikoita.
Kuksa ja mustikoita.

Satu tuli myös kaveriksi ja mallailimme, millaisia kuvia saisimme, jos valuttaisimme vettä kuksasta. Niitä kuvia näkee usein Instagramissa ja ne ovat kauniin tunnelmallisia. Saimme otettua ihan kivoja versioita.

Fiilistelykuvia rannalla.
Fiilistelykuvia rannalla.

Otin myös pikaisesti pari kuvaa rannalla kukkivista horsmista ja keltaisista kukista, joihin hortonomin tietämykseni ei ylety. Niistä tuli myös ihan hauskoja. Tämä lasten kanssa valokuvaaminen on välillä tällaista. Sopivaa hetkeä ei meinaa löytää mutta sitten kun se on, se kannattaa hyödyntää tehokkaasti.

Kukka kämmenellä.
Keltainen kukka kämmenellä.

Inspiroivia valokuvaushetkiä kaikille!

– Sanna

Jaa tämä postaus:

Osallistu keskusteluun:

SINUA VOISI MYÖS KIINNOSTAA: