SYKSYN HEHKUVA RUSKA

Nyt kun sade ja tuuli piiskasivat ihanan ruskahehkun maahan ja maisema seisoo paljaana odottamassa lumipeitettä, oli ihana löytää kamerasta kuvia illalta, kun ehdin kuvaamaan ruskan väriloistoa kaikessa komeudessaan! Tyyni järvi ja oranssina loistavat puut loivat upeaa maisemaa, jossa kelpasi piipahtaa kameran kanssa hetkeä ennen auringon laskua.

Vastavaloon kuvatessa muistin taas, miten tärkeää on puhdistaa linssi huolella, sillä muutamiin ihaniin otoksiin tuli likahippusista rumat tuhrut. Puhdistusliina siis käteen ja linssit puhtaaksi!

Tirppa oli minun kaverina ja kävelimme rannalla ja poimimme syksyn väriloistoa kuviin. Järvi oli upean tyyni mutta kaikeksi harmiksi pari moottorivenettä ajoi ulapalla. Niiden jäljiltä aallokko velloi hyvän tovin ja rikkoi peilityynen vaikutelman. Onneksi ehdimme saada kuvia hetkistä ennen aallokkoa.

Kotiin palatessa pysähdyin vielä kuvaamaa koivikkoa, jonka kauneutta olin katsonut koko alkusyksyn. Olikin viimeisiä hetkiä saada kuvat otettua, sillä pian tuon jälkeen hehkuva ruska oli muisto vain.

Nyt, kun ruskan kauneus on pudonnut maahan, saakin toivoa kauniita usvaisia aamuja ja odottaa ensilumen lumoa.

-Satu

Jaa tämä postaus:

Osallistu keskusteluun:

SINUA VOISI MYÖS KIINNOSTAA: