SYKSYN TUNNELMIA VALOKUVISSA

Tänä syksynä oli upea ruska ja kauniita kuulaita päiviä, jolloin järvet seisoivat tyyninä ja väriloisto heijastui niistä upeina kuvajaisina. Minun oli pakko päästä kuvaamaan sitä, ennen kuin lehdet varisisivat, joten yhtenä aamupäivänä pakkasin lapset autoon ja lähdimme harjulle kuvaamaan. Onneksi yksivuotias heittäytyi yhteistyökykyiseksi ja päätti ottaa varhaiset päiväunet autossa, joten me saimme tirpan kanssa kuvata huutoetäisyydellä autosta. Itkuhälytin kun unohtui totta kai kotiin.

Syksy on kyllä valokuvaajan unelma-aikaa ja tyynestä vedestä heijastuva maisema oli niin kaunis, että oli oikeastaan sama miten kuvia räpsi, ne näyttivät aina kauniilta. Tässä on muutamia hetkiä meidän aurinkoisesta syyspäivästä harjuilla.

Yksivuotiaan päiväunet jäivät hieman lyhyiksi, hän ei monestikaan nuku autossa pitkiä unia, mutta kävimme vielä yhdessä joella katsomassa joutsenia, jotka ovat sinne ilmaantuneet suunnittelemaan muuttoa, ja sain myös kuvattua hieman jokimaisemaa. Laajakulmassa on se hyvä puoli, että se saa tavallisen joenkin näyttämään hieman isommalta kuin se onkaan!

Aamupäivän valokuvausulkoilu oli oikein antoisaa ja oli hyvä suunnata kotia kohti, kun lasten valokuvauskiintiö tuli täyteen. Itse olisin voinut pyöriä ulkona kameran kanssa koko päivän, niin upea siellä oli tunnelma – syksy kauneimmillaan!

-Satu

Jaa tämä postaus:

Osallistu keskusteluun:

SINUA VOISI MYÖS KIINNOSTAA: